Professionell ögonfransförlängning i Hägersten

Salong Ranell i Hägersten är en komplett skönhetssalong som samlat alla skönhetsbehandlingar under ett och samma tak. Klippning och hårfärgning, nagelvård, ögonfransförlängning, vaxning och så vidare – vi tar hand om allt. Efter ett besök i vår mysiga och avkopplande salong vågar vi lova att du kommer att känna dig som en ny människa!

Allt för ditt hår

Salong Ranell må vara en komplett skönhetssalong, men hår är trots allt det vi kan bäst. Vi erbjuder alla typer av frisörtjänster: Klippning, färgning, slingor och hårförlängningar med pålitligt kvalitetshår. Varje behandling inleds med en avslappnande tvätt inklusive hårbottenmassage, och avslutas självklart med professionell styling.

Naglar & Nagelband

Nagelvård är en underskattad lyx som fler människor borde unna sig. Vi filar och formar dina naglar till en form som passar just dig och får dina nagelband på plats så att dina fingrar ser både välmående och estetiskt tilltalande ut. Vi erbjuder även pålitliga nagelförlängningar och självklart professionell nagelmålning.

Fransar & Bryn

Är du missnöjd med färgen och formen på dina ögonbryn eller längden på dina fransar? Då kan vi på Salong Ranellhjälpa dig! Vi noppar och färgar dina ögonbryn tills de har en form och en nyans som passar ditt ansikte och som du känner dig bekväm med, och erbjuder även professionell ögonfransförlängning. Det går visserligen att färga sina egna bryn och göra en ögonfransförlängning hemma i badrummet, men resultatet blir både bättre och mer varaktigt om du låter ett yrkesproffs göra det!

Boka tid, fransar & bryn

Vaxning

Vi erbjuder även effektiv och varaktig vaxning. Nästan alla människor har oönskad hårväxt någonstans på kroppen, men med en professionell behandling är det problemet löst. Vi tar gärna emot även manliga kunder.

Boka tid via Länken eller ring oss idag 08-7440350 


Boka tid

Salong Ranell
Sparbanksvägen 24
Hägersten,  12932

Öppettider

Måndag - Fredag 10:00 - 18:00

Lördag 10:00 - 15:00

Söndag Stängt